Bassza meg a zsidó szolga!

2011.06.14. 18:18

Nem tudom, hogy hallottatok-e már erről a csodálatos oldalról, számomra teljesen új volt. Dióhéjban annyi a postom előtörténete, hogy az egyik értelmiségi kirakta az édesanyámat, mint cigányt az oldalra.

Persze elkapott a harci ideg, de teljesen visszafogott és vállalható stílusban írtam egy mailt(amire természetesen ezidáig sem jött válasz, holott a blogon ment a postolgatás.) Ennek a mailnek pedig semmilyen formában nem volt eredménye, úgyhogy megkíséreltem a kapcsolatfelvételt a fórumon. Nem jártam túl nagy sikerrel, kb teljesen hülyének néztek, mintha nem is tudná, miről beszélek.

Ez már egy kicsit felbaszott, kb két perc kérdezősködés után kaptam egy linket a postoló fb lapjára, és mit ad isten, egy törzsgyökeres mszp tagra leltem.:) Persze egy ilyen agymosott idiótától nem is vártam mást, ezért is született meg ez a post.

A lényeg, ha esetleg találkoztok az oldalukkal, vagy akár valamelyik zsidóbérenccel, akkor nyugodtan köpjétek pofán - ártani ugyan nem fog neki, nyilván mindennapos eset, de a nemtetszésünknek érdemes hangot adni.

 

Az ominózus blog:

http://www.webszolga.hu

Illetve az MSZP Internetes Kommandó vezetője:

http://www.facebook.com/kulgusz.imre

 

Itt pedig elolvashatjátok a levelet, amivel indítottam:

http://dl.dropbox.com/u/2721498/2stroke/kacat/level_mszp.png

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr282983899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása