Azt hiszem érdemesebb lett volna 'sok a bajunk brühühü'-re nevezni a blogot, legalábbis elnézve az utóbbi pár postot ez a gondolat ötlött fel bennem. Persze mi a picsáért indítana az ember blogot, ha nem azért, hogy a gondolatait kiírja magából - a boldogságra meg lófasz nem kíváncsi, viszont valamilyen érthetetlen okból kifolyólag minden emberben van egy fura perverzió, mely szerint örömmel olvassa, ha valaki szopja a faszt(nem a szó legszorosabb értelmében - sajnos az utóbbi időben ezt olvasva nem pozitív gondolataim támadtak), vagy ha kiosztanak pár szerencsétlent.

 

Ha van még valaki, aki olvassa a rekordgyorsasággal frissülő blogot, akkor minden bizonnyal felötlött benne a gondolat, hogy mégis miről is van most szó - tulajdonképpen lófaszról se. Egyszerűen a tököm tele van a sok szarsággal ami megy mostanában, az ostoba userektől kezdve az idióta nőkön át a szarházi cimborákig. Félreértés ne essék, nem állok neki amiatt sírni, hogy de rossz nekem, etc, csak már kurvára elegem van a sok műanyag köcsögből. Tudjátok, akik a pofádba soha nem mondanák, hogy mi a faszom bajuk van, csak vigyorognak, 24/7, amikor meg ez leesik, legszívesebben pofánbasznád mindegyiket - de akkor meg te vagy a szarházi(nem mintha abban a pillanatban ez probléma lenne.) Nem szeretnék kiemelni senkit sem név szerint(egyszerűen nincs kedvem, ahhoz már fáradt vagyok), de mindannyian elmehettek a picsába. 'Munkatársak'(furcsa módon egyből lesz idő, ha pénzről és nem munkáról van szó!), leendő munkatársak(hihetetlen, hogy valaki már a tesztanyag leadását sem tudja időben megoldani bazdmeg), barátok akik a pofádba köpnek, mert éppen olyanjuk van, és persze a lelkes, hazudozó senkiháziak. Remélem nem maradt ki senki a felsorolásból, akit érdemes megemlíteni itt van, a többiekre meg karaktert sem érdemes pazarolni.

 

Több mint valószínű, hogy ez volt az utolsó postom ide, mondanám hogy sok szép meg jó emlék köt a bloghoz, de egyrészt senkit nem érdekel, másrészt nem is lenne igaz, akkor járok\jártam ide, ha valami nyomorom volt, vagy amikor kicsy t el akartam küldeni az anyjába publikusan is(ha már egyszer a kereszteshadjárata alatt jfhu ról elüldözött), de kb ennyi. Csak szar\semleges emlékek gyűjtőhelye, ez meg a tökömnek se hiányzik. Szóval csőváz, remélem azért volt egy-két degenerált köcsög aki szórakoztatónak találta amiket írtam.

Végül egy baszott nagy klasszikus:

Tegyétek meg, hogy meghallgatjátok. Na, faszomat, ne kelljen már könyörögnöm!

-Pecek

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr752471977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukó lesz ez haver ... 2010.11.25. 21:02:05

Igazán unalmas blog. Trágárságot nem kímélve:). A jó hírem, hogy megmutattam a főnöködnek is. Már nem kell sokáig ott dolgoznod ne aggódj... Ja a nők el se lesz gond Adri majd megoldja a problémáidat. Bár azért én a körmére néznék miket müvel egy - egy buli alkalmával dehát te tudod:). Jah, igazából új munkát feleseleges lesz majd keresned, mert aki nem tudja azt, hogy általános programozásban az == azt jelenti, hogy azonosan egyenlő annak jobb ha tényleg valamilyen microsoft intellicence segít programokat irni. Sok szerencsét kispajtás....

Pecek_2SD 2010.11.25. 21:13:26

Ezzel eléggé mellényúltál.:)
Általános programozás? Te miről beszélsz? Ha elméleti szinten írod a dolgot, akkor mondatba foglalod, nem 'kódot' gányolsz - megjegyzem, félig ékezetek nélkül, félig ékezetekkel. De persze nyilván jobban vágod, Programmer Guru.:)

Egyébként, köszönöm, sikerült még egy kis mosolyt csalnod az arcomra a tegnapi balfaszságod után is, nem gondoltam volna..

Mindazonáltal szeretnék segíteni neked, szóval ezeket nézd meg, biztosan találsz valami olyasmit, amit még nem tudsz:

www.hitmill.com/programming/cpp/helloWorld.htm

www.learncpp.com/cpp-tutorial/12-comments/

www.learncpp.com/cpp-tutorial/13-a-first-look-at-variables/

Elsőre ennyi, csak hogy ne erőltesd meg magad túlságosan.

sirpalee: nem engedem ki, túl személyes, de majd átbeszéljük.

sirpalee 2010.11.26. 13:27:28

Ejha, miről maradtam le :)

Pecek ok, valamikor beszélünk, majd megpróbálok valami x plugint belőni linux alá is... (megint geekeskedem itthon ^.^)

Nem tom ki a kedves kommentelő, de pecek programozói tudásával semmi gond, végülis elérte azt amit a garázsban fejlesztgető embereknek a nagy része nem, van befejezett munkája...

sirpalee 2010.11.26. 14:17:13

@Bukó lesz ez haver ...: Közben megtudtam milyen kódrésszel volt gond. Te mekkora egy segghülye faszkalap vagy :D .

Szeretetreméltó mikor egy non coder okoskodik :)

Pecek_2SD 2010.11.26. 14:25:36

@sirpalee: nah, az jó lenne, fasz kivan már hogy csak este lehet elérni.

A befejezett munkákkal vigyázni, nem csak a főnökömnél(!:D) mószerol be, a végén felrakja torrentre is, sőt, még azt is elterjeszti, hogy használom az INTELLICENCE-t!
süti beállítások módosítása