Bassza meg a Construct!

2011.04.19. 17:22

Nemrég sikeresen ráleltem egy esetleges alternatívára a Construct személyében, teljesen rá is kaptam, mert kibebaszott módon gyors és mocskosul egyszerű kezelni - és megeszi a python scriptet is, ami külön jó pont, mert mint utólag kiderült, marha gyorsan tanulható.

A probléma viszont, hogy a szerkesztő nagyjából 3 percenként szétfagy, teljesen random, hogy épp mitől. De tényleg, nem igazán értem, hogy ez hogy lehetséges a 0.99.97 es verziószám mellett. Az olyan apróságokról nem is beszélve, hogy ha van bent akár egy dx9 es effekt, akkor minden bezárásnál szétfagyást ír - oké, nem akkora probléma, elvégre úgyis bezárni akartam, de hát mi ez már.. Nagy kár érte, mert ezt leszámítva tényleg marha jó, ráadásul ingyenes is, akit érdekel tegyen egy próbát, de túl sok jóra ne számítsatok.

Ha bezárás után rettenetesen lassú az egész rendszer(pl bc2 intro 2 fps el fut), akkor feladatkezelőből lőjjétek ki a temp2-t, rendszeresen bent marad a rohadék.

http://www.scirra.com

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr312840146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása