Bassza meg az álmatlanság!

2010.04.16. 04:50

Este 11 körül elmegyek ledögleni, mert 3 órát sikerült aludnom aznap(egyet kellett volna, hogy ne késsek, persze ebből is balhé van\volt\lesz.) Szóval este 11, nem bírom, lefekszek. Erre mi a fasz van? Nem tudok elaludni. Egész eddig(4:47) forgolódtam az ágyban, és semmi, lófasz, egyszerűen nem vagyok álmos. Viszont ha kikelek, abban a pillanatban bitangpusztulatosan fáradtnak érzem magam, lecsukódnak a szemeim, ilyesmi - és még a pornóra se tudok úgy gondolni, mint a zsidók Mekkára(hogy klasszikust idézzek.)

Szóval nagyon zsírpolír a helyzet, itt ülök agyhalottként, mire felkel a nap bealszok, és valamikor a délután kelek fel, hogy véletlenül se tudjak kimenni motorozni. Ollé!

[ha esetleg tuti tippje van valakinek, szívesen meghallgatom, most lemegyek csinálni egy kávét, aztán meló halálig.]

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr881925415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása