Mint azt bizonyára mindenki tudja(lófaszt, honnan is tudná bárki is, amikor telibe van szarva az egész projekt?), szóval mint azt mindenki tudja, kijött a shattered origins demo, ami arra ösztönözte a népet, hogy tolja, lehetőség szerint kifulladásig.

Nem lövöm le a poénokat, érdemes átélni azt, amit egy bölcsész nyújtani tud. De azért egy küldetést elmesélek, csak hogy érezhető legyen, milyen izgalmas játékkal van dolgunk.

A fickó azt mondja, hogy nézzek meg valamit, mert ő nem hagyhatja el a posztját, de nagyon bassza az agyát, hogy mi lehet az. Repülsz másfél km t, megnézed mi az. 'Analizálnod' is kell, mert nem látod rajta egyértelműen, hogy egy kavics, vagy egy űrjárgány. Analizálás. 8 pixeles hófehér háromszöggel kerülgeted a dög nagy, szintén hófehér téglalapokat x másodpercig. Oké, ezt még valahogy túléled, visszamész az ipséhez, hogy elmondhasd, milyen szörnyűségre bukkantál. Erre mi a következő task? Hát persze, hogy vissza kell menni, és szét kell lőni. Mindezt képzeljük el 20 órán keresztül, annyival kiegészítve, hogy van egy irányíthatatlan űrhajód(célozni se lehet vele), és az űr olyan szinten statikus, hogy nincs ember a Földön, aki elhiszi, hogy ezt komolyan gondolták. Pedig de. Na de félre a mókával és a kacagással, nézzétek meg inkább a legújabb trailerjét a játéknak! (nem hivatalos, abból már van egy rakás, ez sokkal izgalmasabb!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr442685453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DonSalvatore 2011.03.29. 10:09:43

Üdv.

Jó sokat foglalkoztál a témával, sok energiát öltél a videoba, a hugom 4 évesen jobban összevágja. :-)

Kidobnál egy linket saját elkészült játékoddal, hogy érezzük a különbséget a tiéd és e között?

Pecek_2SD 2011.03.29. 10:24:05

@DonSalvatore:

ölj egy kis energiát a kutakodásba.:-) Gondolom nehéz lehet kattintani egyszer-kétszer, ha már egyszer ráböktél a videóra.

Figyelem, pro tipp következik: ha olyasmit írok, ami nem állja meg a helyét, akkor kötekedj, különben két dolgot bizonyítasz. 1, lc seggbekúros pajtása vagy, illetve 2, autista is.

DonSalvatore 2011.03.29. 10:40:46

Norbi 20 évesen másba is ölhetnéd a kib. energiádat :-)

Pecek_2SD 2011.03.29. 10:49:51

nem lehetséges, hogy veled beszéltem a gaybears es log ban? Ha igen,akkor légy oly kedves, és menj a picsába, homokosokat\kommunistákat\zsidókat\retardáltakat nem szeretnék a blogon tudni(maximum mint téma.) Ha mégsem te voltál, akkor áruld el kérlek, hogy miért becézgetsz egy ismeretlen hapsit, mint valami buzeráns.

DonSalvatore 2011.03.29. 10:59:39

Oh ezer bocs, összetévesztettelek egyik ismerösömmel a www.sportmotor.hu/tagok/233902 -ról.

Pecek_2SD 2011.03.29. 11:10:46

a többi regisztrált tag is az "ismerősöd", csak mert olvastad egy-egy postjukat, ne adj Isten váltottatok két mondatot?
süti beállítások módosítása