Régóta motoszkál a buksimban, hogy illene már szót ejtenem a témáról, de több mint valószínű, hogy nem érdekel sokakat a téma - de figyelembe véve, hogy semmivel se népszerűbb az átlag userek körében pl a max\maya faszságainak sokasága, úgy döntöttem, le van szarva.

 

Szóval, van ez a srác, zenélget, és ez tök jó. Tök jó, mert néhány évvel ezelőtt nagyon szerettem a számait, és rengeteg pozitív emlék köt hozzájuk, Copy Con mellett akkoriban ő volt az aktuális kedvencem(utóbbi továbbra is odabasz, de ez nem ide tartozik.) Viszont van valami, ami nagyon nem tök jó. Sajnos ezt a nyomorult balfaszt is elérte az egyik szutyok tévé(konkrétan a viva - la resistance!), és azóta nagyon randa fordulatot vett a stílusa. Erről szeretnék írni egy kicsit.

 

Anno, még 2006 környékén rengeteg számát hallhatta, aki a hazai underground rappet kedvelte(számomra örök kedvenc marad a beton, a történet, és az ahogy érzemcímű szösszenet), aztán eltűnt egy időre a szemem elől(most sem tudom, hogy mi a lófaszt csinált akkor, de már le is szarom - mindjárt meglátják, hogy miért.)

Nagyjából 1-1,5 hete szóbahozta asszonypajtás, hogy a díszbuzi sp vel van valami közös számuk, és hogy mekkora trágya lett az is(vele egyébként ugyanez a helyzet, azt leszámítva, hogy neki valamelyest fekszik ez a stílus), rákerestem a számra, elvégre régen (mint írtam korábban) nagyon szerettem a számait. Party arc. Néztem csak, mi a fasz van most, ez ugyanaz a gyerek-e, akit hallgattam régen, vagy valami egészen más, de sajnos ugyanaz. A kezdeti sokk után jött a kegyelemdöfés, a gecigránát.

Erről nem szeretnék túl sokat írni, sajnálom az ilyesmire elfecsérelni az értékes másodperceket, inkább hallgassátok meg ti magatok.

 

Érdemes sorrendben hallgatni őket, úgy látszik igazán, miről is beszéltem az előbb.

https://www.youtube.com/watch?v=Di8svU0l_wU    -   beton, 2006

https://www.youtube.com/watch?v=USppwjVG43I   -   partyarc, 2010

https://www.youtube.com/watch?v=e57n7dt9hTY   -   gecigránát, <pöcsöm se tudja>

 

https://www.youtube.com/watch?v=uUwG9Gw07tU&feature=related  -  ez viszont jól sikerült.

 

A végére egy kérdés, ami komolyan foglalkoztat. Miért buli, ha egyszer ilyennek, máskor pedig teljesen másnka mutatja magát az ember? Természetesen ez nem konkrétan erre a gyökérre vonatkozik, népbetegség, de attól még baszottul hálás lennék, ha valaki felvilágosítana.

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr382184995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása