Hali-Gali!

2010.07.25. 13:28

Kezdeném rögtön avval (nem kertelek) hogy bassza meg a sirpalee amiért azt mondta, hogy kell ilyen köcsög üdvözlő szöveget írni. Mi a fasz vagyok én? Telefon? Hogy mikor bekapcsolsz, akkor kinyögök egy ilyent, hogy: Szia! Felkeltél? És ha jó napom van akkor még pittyegek is hozzá? Nagy lófaszt a seggedbe!

De mivel jókislány vagyok, ezért ebben az egy dologban szót fogadok neked! Nesze! Csóváld a farkad, hadd lássam! [ be is kapod? - sirpalee ]

Mindegy. Szal az a lényeg, hogy nekem is vannak napjaim (mint mindenkinek) ami egy nagy rothadás, és sikerült benyalni magam, mint szerkesztő, hogy ezeket megosszam veletek kedves faszkalap olvasók!

Hogy mivel foglalkozom hivatalosan, meg nem hivatalosan, az meg majd kiderül a bejegyzéseimből. Vagy nem.

Basszátok meg!

[ de legalább javult az ivararány, a két fasz mellé került egy punci is. erről jut eszembe, kéne neked egy felcsatolható fasz, illene hozzád. - sirpalee ] [még azt a kibaszott szaros delfines kék golyós vibrátort sem kaptam meg tőled teeeeee! nem hogy felcsatolhatós faszt - sweet.kaida] [ tudod, hogy mindig akkor húzom elő a dolgokat, mikor a legalkalmasabb a pillanat. meg fogod kapni, a fogadásokat betartom :P . - sirpalee ]

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr812174587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása