Hihetetlen, de megint itt tartok, egy szájbakúrt hibát nem sikerül kiírtani, de még csak megtalálni se. Kurvajó, minden működik bazdmeg, de a pálya végén crashel az a kurva maw(make a wish, hatalmas sikerű match-3 (lesz, ha végre megtalálom a hiba okát), vegyétek meg - vagy jönnek a meleg macik és seggbebasznak! Nem kímélnek se nőt, se gyereket!)

Valaki mondja meg, hogy mi a baja, kűzdök vele már két órája, de egyszerűen nincs oka a hibának!:D Átnéztem az elsőtől az utolsó sorig az idevonatkozó részeket, de lófasz nincs, nem kérek törölt objectből adatot, nem mentek törölt objectbe, nem kerül elő egyszerre 50k sprite, semmi.. akkor mégis mi a jó kurva Isten fasza van ezzel a szarral?!

 

---

 

Csak most látom, hogy volt egy rohadt hosszú bejegyzés tegnap előtt.. Nagy vonalakban reagálok rá, de pöcsömnek sincs kedve szerkesztgetni(később talán sor kerül arra is.)

Azt én is pofátlanságnak tartom, hogy elküldik a címedre bármilyen reg nélkül - bár az a cím ahol le lehet iratkozni a hírlevélről elég furcsa, szvsz ott valami nem stimmel.. Viszont.

Nem mész el szavazni? Ember, te ugyanúgy szopsz ezek miatt a tetvek miatt, legrosszabb esetben szavazz az 'ellen', amelyiket rühelled(remélhetőleg ez az mszp;D), de ha nem mész el, az olyan, mintha basznál felállni ha a sárba löknek.

Az egyetlen értékelhető párt a jobbik(volt, később kitérek), egyértelmű, hogy radikális változásokra van szükség, és ők ezt ígérik nekünk - az egy dolog, hogy te, én, a szomszéd, a bárki mit gondol erről, amíg nem kapnak lehetőséget, soha a büdös életben nem fogod megtudni se te, se én, se a bárki, hogy mi valósulna meg belőle. Mert ha csak a fele, akkor már jól járna mindenki, te, én, és még a bárki is. Az összes többi párt rakás szar, nagyrészt igaza van a faszinak, aki írta a kedvenc leveledet(amit egyébként wall of textnek nem neveznék, tudtommal azt hívjuk így, ami nincs rendesen szerkesztve\tagolva, itt ilyesmiről nincs szó.:P) Szóval ezek alapján bőven a jobbik lenne az egyetlen jó választás.

Viszont[most jön a kitérek rész] náluk sincs minden rendben. Ugyebár a Morvai a nagyvezér. A jobbik elég rendesen szélsőjobboldali párt(nak mondja magát.) Na most,kérdezem én, hogy akkor egy ilyen pártnak, hogy lehet egy olyan zsidó a hatalmas hadura, akinek a férje mszp s tag?

Nem szeretem a zsidókat, a 'vallásuk' semmi többről nem szól, mint törvényes rablások sorozatáról, Istent nem tisztelik a legcsekélyebb mértékben sem(leszarom mit gondolsz sirpalee, Isten létezik, és az olyan seggfejeket mint pl te, azért teremtette, hogy legyen balance:P), a történelem során nem véletlen, hogy mindenhonnan elűzték őket, és remélhetőleg el is fogják, sokkal nagyobb kárt okoznak, mint a retkes cigányok, pedig velük is van baj bőven(csak ugye ez szembetűnőbb, mert a zsidó nem késel, meg nem veszi el az ájfónodat, hanem addig emeli azokat a kurva adókat, amíg nem lesz pénzed megvenni - vagy ha mégis, akkor is arra emlékszel, hogy a cigány lehúzta, nem arra, hogy mégis miért kell neked fél+ évig spórolnod arra, amit 200km el arrébb bármelyik ember megvesz egy átlagos havi fizetésből, miután az albérletet\számlákat\kajáját befizette\megvette.)

Arról nem is beszélve, hogy abban a tévhitben vannak, hogy minden goj azért született, hogy a zsidó patkányt szolgálja - én nem ezért.

 

Bahh, faszomat, megint reggel 6 van, én meg még nem végeztem.. Később.

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr431911077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása