Bassza meg az X-Fire!

2010.03.30. 02:03

Először is leírom egy átlagos estémet, ahogy az utóbbi pár 3-4 hét jóformán minden napján kinézett(kivéve ha esetleg valamilyen érthetetlen oknál fogva este aludtam, vagy asszonynál voltam.)

Szóval, sirpalee hazaér 7-8 környékén melóból, utána feltolja a picsáját x-fire re, és gamelünk 4-5 órát, mikor hogy.

A Bad Company 2 voice chatje remek volt, kurva gyorsan küldte a hangot, nem volt lag tőle, csak a squad társak hallják amit óbégatok, push-to-play, nem köcsög hangérzékelő, stb. A bétában. A teljesben annyi történt, hogy ha lenyomom az altot(ez aktiválja a voice chatet) egy szájbakúrt nagy crash a jutalmam. Szóval ez kiesett, más megoldás után kellett nézzünk.

Meg is találtuk, az x-fire is veszettül gyors, az egyik legjobb voice chatje van amivel eddig találkoztam(TS elbújhat a büdös faszba - bár állítólag a 3.0 óta tuti az is, de a tököm se kísérletezik.) De ennek használata ugyebár az x-fire szerverek működéséhez kötött, amiken ma este egy 'pár perces update' volt\van, kb éjfél óta. A poén az, hogy sirpalee biciklizni akart az este, hogy rohadjon meg, és nem sokkal az után előtt ült géphez, hogy behaltak volna a szerverek. Ha pedig nincs voice, nincs taktika(mégis ki a fasz tudja beírni, hogy 'vigyázz bazdmeg gránát!' kb 2s alatt, úgy, hogy közben elfut, nehogy őt is megcsípje pár forró repesz?) Szóval, kimaradt a mai game, egy ilyen faszság miatt, kurva jó. Bassza meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://basszamega.blog.hu/api/trackback/id/tr791879816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása